Total Express Voorhout

Welkom bij Total Express Voorhout

Total Voorhout, de beste Total dealer van Europa in 2011 is per nu Total Express Voorhout!. Voor u als klant is er maar één ding veranderd: de prijs!

Wij zijn één van de goedkoopste tankstations uit de regio! Uiteraard mag u zelf tanken en kunt u buiten afrekenen. Dit werkt snel en eenvoudig. Maar…

Niet zomaar een onbemand tankstation

Onze shop blijft gewoon open! Als u binnen komt afrekenen, kunt u met Total Club sparen bij elke tankbeurt en shopaankoop voor de leukste dingen. Wat denkt u van gratis brandstof met de HappyFuel Card? Of misschien een veelzijdige VVV-bon? U kunt ook kiezen uit de Total Club webshop. Dat is dus dubbel besparen! Wij hebben regelmatig wisselende acties. Variërend van korting op zoetwaren tot spaaracties voor leuke artikelen, pretparken, evenementen of bijvoorbeeld kinderboeken. Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Service als vanouds!

Wilt u liever hulp bij het tanken, geen probleem. Bandenspanning, olie peilen, koelvloeistof, lampje vervangen? Geen probleem! Naast alleen de verkoop geven wij u ook graag advies over welke producten het beste zijn voor uw auto. Want geen olie in uw auto is niet goed, maar de verkeerde olie kan ook hele vervelende gevolgen hebben. Uiteraard hebben wij in de shop ook koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof. Hulp nodig? Uiteraard! Als de werkplaats open is, hebben wij vakkundige mensen binnen handbereik!

Shop

Ook heten wij u van harte welkom in onze moderne en ruime shop. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit tabaksartikelen, zoetwaren zoals chocolade, koek, drop, kauwgum en dergelijke, verse broodjes, sandwiches en ijs. Daarbij gaat een kopje koffie er natuurlijk altijd in. Keuze uit een vers gezette kop koffie, cappuccino, espresso, thee of warme chocolade. Toch liever frisdrank? Geen probleem. In onze oven bakken wij koeken en croissants vers voor u af. Liever een warme snack? Ook die hebben wij!

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Autobedrijf Schoonoord word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer