Lights on

Lights On

De winter komt eraan, wat inhoudt dat de spits steeds vaker in het donker plaatsvindt. Goed zicht is daarom de komende maanden super belangrijk. In de donkere dagen en bij hevige neerslag is werkend en correct afgesteld licht essentieel voor goed zicht. Wij controleren graag uw verlichting.

 

Maak een afspraak! >

 

90% van de informatie die bij het rijden wordt gebruikt, is visueel. Optimaal zicht op de weg is dus onbetaalbaar. Wanneer het donker is, is de juiste verlichting essentieel om goed zicht te blijven houden. Maar ook overdag helpt goede verlichting mee aan de zichtbaarheid. Wanneer het bijvoorbeeld regent is het fijn dat andere voertuigen hun verlichting aan hebben staan, zodat deze beter opvallen.

Rijdt u met defecte autoverlichting?

Het is verstandig om beide koplampen tegelijk te vervangen. Wanneer een lamp defect raakt, volgt de andere vaak heel snel.

De politie in Nederland staat toe dat ter plekke een lamp vervangen wordt. Dat scheelt toch weer een bekeuring van €140,00!! Geld dat je toch mooi ergens anders voor kunt gebruiken! Neem dus bij uw volgende bezoek zeker een reserve set lampjes mee.

Maak vandaag nog een afspraak en koop een reserve set lampjes.

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Autobedrijf Schoonoord word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer