Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 1487 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Erik Voorhout 15 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Vooraf overleg en duidelijk
8
Aad van der Salm noordwijk 15 mrt 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Netjes op tijd en volgens afspraak gerepareerd!
8
Sabina Voorhout 11 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
Goede service, goede communicatie, adviserend doch niet dwingend. Met vertrouwen breng ik mijn auto daar.
10
Geachte mevrouw Leiderdorp 08 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service
9
Geachte mevrouw Voorhout 07 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Ben zeer tevreden! Fijne mensen, goede service, er wordt overlegd over de kosten die gemaakt worden, geen verrassingen en mijn auto wordt top onderhouden. Echt een aanrader.
10
Geachte heer Voorhout 01 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alles volgens afspraak gedaan
10
Wijnie v d Bent-de Mol Voorhout 27 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service Klant vriendelijk. Vakmanschap
8
Jan Willem Oegstgeest 26 feb 2020
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Als altijd netjes en volgen afspraak geholpen. Geen merkdealer maar ze hebben contacten met merkdealers uit de regio. No nonsens mentaliteit. Die blijkt ook uit deze enquĂȘte :-).
10
Bernard Voorhout 23 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik had een probleem met mijn auto en moest naar Zuid Frankrijk. Auto bedrijf Schoonoord heeft mij geweldig uit de brand geholpen. In een woord FANTASTISCH.
8
Jelle Voorhout 19 feb 2020
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn eerste ervaring met Schoonoord in Voorhout is fijn. Vooraf kon ik online een afspraak inplannen. De auto kon ik zoals afgesproken dezelfde dag weer ophalen. Voordat de ingrepen plaatsvonden was telefonisch overleg met de mankementen en een goed advies.
laden...