Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 1480 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Jan Willem Oegstgeest 26 feb 2020
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Als altijd netjes en volgen afspraak geholpen. Geen merkdealer maar ze hebben contacten met merkdealers uit de regio. No nonsens mentaliteit. Die blijkt ook uit deze enquĂȘte :-).
10
Bernard Voorhout 23 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik had een probleem met mijn auto en moest naar Zuid Frankrijk. Auto bedrijf Schoonoord heeft mij geweldig uit de brand geholpen. In een woord FANTASTISCH.
8
Jelle Voorhout 19 feb 2020
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn eerste ervaring met Schoonoord in Voorhout is fijn. Vooraf kon ik online een afspraak inplannen. De auto kon ik zoals afgesproken dezelfde dag weer ophalen. Voordat de ingrepen plaatsvonden was telefonisch overleg met de mankementen en een goed advies.
10
E.L.C. RibberiV. Voorhout 16 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Met een deskundig team zorgt autobedrijf Schoonoord er voor dat ik steeds ongestoord en met veel plezier auto kan blijven rijden. De klantvriendelijkheid van het personeel in de zowel de werkplaats als de shop/benzineverkoop verdient alle lof.
8
Ronald Meijer Voorhout 16 feb 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Komen de afspraken goed na.
10
Pieter Voorhout/Noordwijk 15 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik was een nieuwe klant voor de garage; ik tankte daar alleen maar en overwoog tussen de tankbeurten in om bij mijn eerstvolgende onderhoudsbeurt contact op te nemen. Wat mij aantrok was de leenauto. Ik hoefde niet tot de onderhoudsbeurt te wachten; ik kreeg onderweg naar huis op mijn display het signaal "direct stoppen, motoruitzetten". In etappes ben ik tot de garage gekomen, heb mijn verhaal gedaan en tot mijn verrassing en opluchting was het antwoord "gaan we oplossen". Wij zaten midden in een verhuizing! De auto moest blijven staan, er werd een leenauto geregeld en na twee dagen kreeg ik telefonisch de mededeling dat de auto gerepareerd was (kapotte waterpomp). Ook de persoonlijke benadering sprak mij erg aan!
10
Linda Voorhout 15 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Al jaren een betrouwbaar bedrijf, vriendelijk personeel en geven nog de ouderwetse service
10
map Voorhout 14 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service en klantvriendelijk!
9
Geachte mevrouw warmond 13 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Als ik een probleem heb, verhelpen ze het direct!
10
Geachte heer goudswaard 13 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
oke
laden...